Viking FK

Viking FK is a Norwegian club, and only Norwegian
is allowed as language on the mailinglist

Velkommen til VIKING FK sin OFFISIELLE mailingliste
Du har nå kommet til websiden for Viking FK sin OFFISIELLE mailingliste. Viking FK er den mestvinnende Norske klubben gjennom tidene, og spiller i Tippeligaen. Vil du vite mer om Viking FK og hva den offisielle mailinglista er for noe, les videre :-)

Disse sidene er laget uten bruk av java, animasjoner og andre tunge webgrafiske elementer. Dette er gjort for at DU skal kunne lese denne siden, UTEN å måtte vente en evighet på at ditt stakkars modem/ISDN kort skal laste siden ned. Dersom du skulle ønske hoppende kaniner, Viking sine spillere i java eller animasjoner, så send en mail til adressen nedenfor. Hvis det blir mange som ønsker seg en tyngre grafisk side, så vil det bli laget en slik i tillegg til denne (med forbehold at tiden strekker til :-). Det nevnes ellers at sidene er optimalisert for 800*600 og minst 256 farger.

Viking FK sin mailingliste er ment som ett diskusjonsforum for alle fans av denne ærverdige klubben. En mailingliste er noe så enkelt så en postliste dvs. når noen poster en mail til listen så vil alle medlemmene på listen få mailen. Listen vil hovedsakelig inneholde diskusjoner rundt VIKING FK, kampfakta, rykter o.l.

For at VIKING FK sin offisielle mailingliste skal fungere best mulig må vi ha to regler, som er :

 • Da vi alle er VIKING FK fans, så diskuterer vi bare saker som er relatert til klubben.
 • Alle mailer til lista skal være på Norsk.  

  Har du spørsmål, vennligst send en mail til administrator av lista.

  !Melde meg på mailinglista! !Linker! !FAQ! !Mail til listeadministrator!


  Denne mailingliste er gjort mulig av ISFA

  Du er besøkende nummer

  © tavarish '98
 •