De V.V.V. Mailinglist

Wat is een mailinglist ?

Een mailinglist is niets anders als een 'forum', waarbij mensen over de hele wereld die eenzelfde interesse delen, elkaar kunnen vragen stellen, met elkaar kunnen discussieren etc. over die interesse. Het handige daarbij van een mailinglist is dat wanneer je wat wil schrijven, je die mail maar naar een bepaald adres hoeft te sturen, waarna dan die meel vanzelf vanuit dat adres naar alle leden van die mailinglist wordt doorgestuurd. Jijzelf hoeft de meel dus alleen maar naar 1 adres te sturen, de server van de mailinglist doet de rest.

V.V.V. Mailinglist

Het spreekt dus vanzelf dat de VVV mailinglist als thema voetbalclub VVV uit het 'stedje van lol en plezeer' heeft. Ben je fan, of gewoon geinteresseerd in onze club en wil je van gedachten wisselen met gelijkgestemden, meld je dan aan als lid van de lijst. Hoe, dat vertel ik je nu...

topica
 SUBSCRIBE!
      

Abbestellen, senden eine
unbeschriftet Meldung zu:
vvv-L-unsubscribe@topica.com

Zwecks Ubersichten empfangen anstelle
einzelne Meldungen, sende eine
unbeschriftet Meldung zu:
vvv-L-request-digest@topica.com

Tot Slot

Deze ietwat simpele site is geschreven door Peter leijsten, tevens listmaster van de V.V.V. mailinglist. Voor vragen en/of opmerkingen kunnen jullie me mailen : Peter Leijsten. Ik zelf ben een 24 jarige V.V.V. fan sinds jaar en dag (al zo'n 17 jaar seizoenkaarthouder). De laatste 7 jaren reisde ik de geel-zwarten zo'n beetje overal achterna in den lande, met als hoogtepunt het laatste eredivisieseizoen ('93-'94) met de uiteindelijke trieste afgang naar de Eerste Divisie :-(. Door verplichtingen elders kondig ik al jaren aan het wat rustiger aan te gaan doen wat betreft uitwedstrijden, maar op de een of andere manier wil dat nog niet zo lukken. Andere hobbies buiten V.V.V. zijn IRC en de fantastische engelse voetbalclub Aston Villa.